hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

nicula manastire polei

Șoselele sunt sticlă – alertă meteo de polei în Cluj și alte județe

Ploaia măruntă și rece care a căzut vineri seara a făcut ca șoselele și drumurile înghețate să se acopere în scurt timp de polei.

Meteorologii au emis o alertă meteo privind formarea poleiului vineri seara, începând cu ora 21. Alerta este valabilă până la miezul nopții în zonele joase din județul Cluj, dar și în Maramureș, Sălaj și Satu Mare.

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie mai spun că avertizarea ar putea fi prelungită, în funcție de evoluția fenomenelor meteo.

In aceste condiții, șoferii sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă și să aibă mare grijă la apăsarea pedalei de accelerație.

Primele semnale din trafic au venit în cursul serii de la mai mulți șoferi, care atrag atenția pe rețelele sociale că drumul e „sticlă”. „Ne-a luat prin surprindere!” a scris un participant la trafic, a cărui mașină era cât pe ce să scape de sub control.

foto: arhiva

sus(0)jos(9)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns