hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

accident tir bologa cluj oradea

Șoseaua și calea ferată Cluj-Oradea blocate după un accident cu un TIR, trei persoane rănite

Un accident rutier a paralizat miercuri dimineață circulația auto și feroviară între Cluj-Napoca și Oradea, în zona localității Bologa.

Accidentul s-a produs în jurul orei 9.30. Au fost implicate un autotren, un autoturism şi un microbuz, iar în urma coliziunii, trei persoane au fost rănite.

TIR-ul a fost proiectat spre calea ferată, care a fost blocată, iar circulația trenurilor a fost oprită. În trafic s-au format cozi uriașe, iar șoferii au fost nevoiți să caute rute ocolitoare.

accident tir bologa cale ferata cluj

Au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor și echipaje medicale, iar din primele informații, victimele au fost rănite ușor.

Din primele informații, conducatorul TIR-ului, un bărbat de 33 de ani din Turda, nu a adaptat viteza la condițiile meteo-rutiere pe șoseaua umedă, a pierdut controlul, iar remorca a ajuns pe contrasens unde a lovit un autoturism condus de un șofer de 53 de ani din Brașov, care circula regulamentar din sens opus, respectiv pe sensul Cluj-Napoca-Oradea. Autoturismul a fost proiectat ulterior în alt autoturism, condus de un șofer de 60 de ani din Cluj-Napoca, care circula în spatele său. TIR-ul a ajuns apoi pe zona de protecție a căii ferate.

Circulația rutieră și cea feroviară au fost reluate în jurul orei 10.30.

foto: Info Trafic jud Cluj

accident tir cluj bologa calea ferata

sus(1)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns