hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

Sonia s-a ridicat la Cer – o tânără din Gherla care suferea de o boala cruntă s-a stins după 5 ani de luptă

O boală nemiloasă a pus stăpânire pe un suflet candid. După 5 ani de luptă, Sonia s-a stins.

Sonia avea 26 de ani, iar în ultima vreme a trecut prin mai multe operații, însă cancerul a reapărut. La începutul acestui an s-a făcut o mobilizare fără precedent, pentru că tânăra avea nevoie de un tratament de mii de euro, în Germania.

O mulțime uriașă de oameni a arătat că îi pasă, s-au organizat evenimente caritabile, crosuri, spectacole, toate pentru a o salva pe Sonia. A contat mult pentru ea să știe că are atâția oameni, prieteni, cunoscuți și necunoscuți, alături, în momente de cumpănă.

A fost tot timpul optimistă, cu credința că este mai puternică decât orice dușman și cu speranța infinită că în cele din urmă va învinge. A avut puterea să zâmbească când îi era mai greu și a crezut până în ultima clipă în șansa la viață.

La sfârșitul săptămânii trecute, Sonia trebuia să plece la o nouă ședința de tratament în Germania, dar starea ei s-a înrăutățit. A fost internată la spital la Gherla, iar apoi la Dej. În cele din urmă, tânăra s-a stins.

Zeci de mesaje de condoleanțe au venit din partea celor care au cunoscut-o.

 

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Deși este grav bolnavă, mai are puterea să zâmbească – Sonia are nevoie de mare ajutor

sus(6)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns