taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
sondaj alegeri

Sondajul privind alegerile a dat cifra exactă pentru câștigătorul primăriei Gherla

Peste 3000 de voturi s-au înregistrat în sondajul publicat pe site în ultima săptămână de campanie electorală pentru alegerea primarului și a consiliului local.

Rezultatul final din sondaj, încheiat vineri, 25 septembrie, a indicat victoria lui Ovidiu Drăgan, cu 42,5% din voturile exprimate pe internet. Scorul real al candidatului PNL, după numărarea voturilor, în urma alegerilor locale din 27 septembrie, a avut o diferență de doar 0,1: 42,4%.

De asemenea, sondajul a evidențiat corect și candidatul clasat pe locul al doilea, Carol Szasz, candidatul Alianței USR-PLUS. Acesta a obținut un scor de 33,2 % în sondaj și de 27,7% în realitate.

Cea mai mare diferență a rezultatului din sondaj față de rezultatul final a fost în privința candidatului PSD Ioan Neselean. Situația poate fi explicată prin electoratul fidel de stânga, mai în vârstă, cel mai puțin prezent în mediul online. Neselean a obținut 3,2% în sondaj și 10,98% în urma numărării voturilor.

Sondaj – pe cine ai vota ca primar la Gherla la alegerile din 27 septembrie

sus(7)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

 1. Gherlenii au ales cel mai corupt fost primar din 1989 incoace. Isi merita soarta !

  sus(9)sus(2)
  • Sunt si eu stupefiat. Gherlenii se pare ca au uitat ca prima grija a lui Dragan cand a ajuns primar a fost sa isi schimbe masina, a doua sa isi schimbe nevasta si a treia sa fure cat poate cu actualul city manager cu bordurile lui peste prajit care la prima maturare se sfaramau. Acum e primar din nou. A promis in stanga si in dreapta posturi si contracte cu statul roman. Urmeaza 4 ani de furaciuni.
   Va face probabil majoritate cu UDMR-ul adica PSD-ul maghiar partid care nu mai are nicio legatura cu democratia nici macar la nivel de Gherla, si doamne ajuta.
   PSD e copil mic acum, nu are putere, avem doar o sansa micuta cu USR+. Din pacate in afara de a pune intrebari si a controla cheltuielile care se fac nu prea o sa poata face nimic. O sa latre un pic fara efecte majore si Dragan va fura cum poate ce poate impreuna cu toti mafiotii din oras.

   Sunt foarte dezamagit de partidul PNL si de Dragan. Pe amandoi l-am votat in trecut si m-au dezamagit. Si-au batut joc de o tara intreaga, toti penalii din PSD i-au primit cu bratele deschise, si au sters 10 august cu buretele.

   sus(12)sus(2)

Lasă un răspuns