locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca gherla dej cluj sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor

gherla sondaj ires presa ziare online top trafic audienta

SONDAJ IRES: Gherla INFO este cel mai citit ziar online la Gherla

Un sondaj efectuat de Institutul Roman Pentru Evaluare si Strategie (IRES) releva faptul ca site-ul www.gherlainfo.ro se afla pe primul loc intre preferintele consumatorilor de presa pe internet din zona Gherla, la distanta dubla fata de urmatorul clasat, un cotidian central, Libertatea.

Gherla INFO conduce detasat in top, cu 18% din totalul persoanelor intervievate, fiind urmat, in ordine, de Libertatea (9%), Adevarul (8%), Monitorul de Cluj (4%), Jurnalul National (4%), Faclia (3%), CityNews (3%) si Ziua de Cluj (1%).

Acelasi sondaj mai releva faptul ca 34% dintre persoanele intervievate citesc presa online.

Clasarea Gherla INFO pe primul loc se datoreaza in primul rand cititorilor care si-au facut un bun obicei, de a se informa in primul rand despre evenimentele locale pe www.gherlainfo.ro, dar si colaboratorilor si clientilor nostri. Va multumim tuturor pentru incredere si fidelitate!

sondaj ires presa online cluj gherla ziare internet stiri

Sondajul IRES a fost efectuat in perioada 11-19 martie 2014, pe un esantion de 337 de persoane domiciliate in Gherla, cu varsta de peste 18 ani. Marja de eroare a sondajului este de +/- 5,4%.

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

4 comentarii

  1. Felicitari GherlaInfo!!!Ne ati oferit posibilitatea sa aflam ce se intimpla in orasul nostru,ne ati dat posibilitatea sa ne spunem parerile,chiar sa va criticam(daca a fost cazul)Sinteti obiectivi,operativi,tineti o tot asa!!! :-)

    sus(0)sus(0)
  2. Felicitari. Acesta este rezultatul venit in urma muncii si echipei serioase a sitelui Gherla Info.

    sus(0)sus(0)
  3. Bravo si felicitari.Tot asa.Am o rugaminte:mai bine de trei saptamani de undeva din spatele LIDL-ului curge apa cu un debit suficient de mare si (non stop) nu se mai opreste.Putem afla si noi,prin dumneavoastra,daca apa din (izvorul)respectiv este pe bani sau fara. Multumind anticipat,asteptam informatia .

    sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns