taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
gherla aerian centru

Sondaj despre problemele orașului Gherla, intră și spune-ți părerea, durează doar câteva minute

Într-o societate democratică, cetăţenii sunt consultaţi de obicei pentru alegerea liderilor, iar direcția în care se va îndrepta comunitatea rămâne de regulă la latitudinea aleșilor.

Gherla are nevoie de o direcție concretă, de o viziune completă, pentru un viitor cât mai bun pentru locuitorii săi. Este nevoie de planuri, de idei, de implicare. Trebuie stabilite cele mai urgente probleme, dar și cele care trebuie rezolvate în viitorul apropiat. Această sarcină trebuie să și-o asume și locuitorii orașului, cei care trăiesc zi de zi aici și cunosc cel mai bine situația.

Un sondaj își propune să centralizeze temele pe care locuitorii din Gherla le consideră de maxim interes în acest moment, proiecte care ar putea fi luate în considerare de administraţia locală, care trebuie să fie tot mai performantă şi mai reprezentativă.

Rezultatele sondajului vor permite o scoatere la suprafață a gândurilor oamenilor, o cunoaștere cu adevărat a problemelor cu care aceștia se confruntă, dar și un punct de pornire pentru planuri de viitor, pentru un oraș mai bun.

Completarea durează doar câteva minute. Sondajul nu solicită informații personale (nume, adresa, email, telefon). Cu cât sunt mai mulți participanți la sondaj, cu atât concluziile vor fi mai aproape de realitate.

Sondajul poate fi completat până duminică, 9 februarie 2020, la ora 24, după care vor fi publicate și rezultatele.

>> ACCESEAZĂ SONDAJUL AICI <<

foto: arhiva/kamyphotography.blogspot.com

sus(132)jos(22)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns