taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
crima politie

Soferul TIR-ului care a provocat un accident la ieșirea din Gherla s-a spânzurat de un pom

Un șofer care a provocat un accident duminică seara la ieșirea din Gherla spre Cluj și a dispărut după producerea evenimentului a fost găsit spânzurat.

Descoperirea a fost făcută luni dimineață, la Bunești. „In jurul orei 7.30 am fost anunțați de o persoană din Bunești că în curtea casei sale, aflată la periferia satului, se află o persoană spânzurată de un pom”,  a declarat Traian Morar, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Duminică în jurul orei 19.30, în afara localității Gherla, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a cinci persoane.

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Dej, în timp ce conducea un TIR pe DN 1C-E576, în afara localității Gherla, dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente faţă de autovehiculul care circula în fata sa, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat pe sensul opus. Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus, de către un bărbat, de 42 de ani, din Gherla.

Ulterior, TIR-ul a lovit și un autoturism condus regulamentar de către un tânăr, de 24 de ani, din Mediaş, județul Sibiu, pe direcția Dej înspre Cluj-Napoca.

Conducătorul autoutilitarei nu a fost găsit la fața locului, acesta părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane (doi conducători auto și trei pasageri- printre care o minoră de 7 ani), acestea fiind transportate la spital.

Martori de la fața locului au povestit că după producerea accidentului, șoferul de TIR a coborât din mașină și i-a întrebat pe pasagerii dintr-un autoturism acroșat dacă sunt bine. Apoi ar fi vomat, după care a dispărut pe un deal din apropiere.

Omul a fost căutat cu lanternele, dar fără rezultat. Au fost anunțate rudele bărbatului, care au luat legătura cu acesta și i-au transmis să se întoarcă, iar acesta le-ar fi spus despre intenția sa.

foto: arhiva

Accident la ieșirea din Gherla spre Livada, cu mai mulți răniți, șoferul unui TIR a dispărut – VIDEO

sus(0)jos(26)

Lasă un răspuns