mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer kimbo

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program

politie inghetata sofer gherla

Soferițele care au purtat centura și pietonii corecți au primit înghețată de la polițiști – VIDEO

O nouă campanie de sensibilizare a participanților la trafic a avut loc vineri la Gherla. În vizorul polițiștilor au intrat șoferii și pietonii.

Spre surprinderea plăcută a oamenilor legii – patru polițiști de la Poliția Municipiului Gherla, toți șoferii opriți în trafic, care s-au nimerit să fie doar reprezentate ale sexului frumos, purtau centură de siguranță.

Drept recompensă pentru grija pe care o poartă atunci când sunt la volan, atât pentru propria persoană, cât și pentru cea a pasagerilor, șoferițele au fost cadorisite cu câte o înghețată.

Tot câte o înghețată au primit și pietonii care au folosit zebra pentru a traversa drumul.

Polițiștii au împărțit și pliante cu sfaturi pentru a evita producerea evenimentelor nedorite, într-o campanie derulată de Poliția Română la nivel național.

video în continuare

Nu da viața ta pe un mesaj

Folosirea telefonului în timpul condusului poate conduce la drame, așa cum s-a întâmplat recent în Ungaria, când un șofer român care era precocupat cu telefonul și-a condus pasagerii spre moarte.

Polițiștii recomandă șoferilor să nu scrie și să nu citească mesaje în timp ce conduc, iar pentru convorbiri importante, mai bine să tragă pe dreapta.

Folosirea sistemelor „hands-free” este de preferat în trafic, dar chiar și în cazul acestora, care tot distrag atenția, se recomandă convorbiri cât mai scurte.

România este pe locul 2 în Uniunea Europeană după numărul persoanelor decedate în accidente rutiere. Aproape 2.000 de oameni au murit în 2016 în evenimente petrecute pe șosele și peste 8.000 de persoane au fost rănite grav.

sus(9)jos(3)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns