hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

accident iclod ambulanta

Soferiţă rănită în accident la Iclod

Poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla cercetează împrejurările producerii unui accident rutier uşor în comuna Iclodj.

Marţi, 2 octombrie, în jurul orei 17.10, pe D.N. 1C, pe raza localităţii Iclod, a avut loc un accident rutier rutier uşor, în urma căruia o persoană a fost rănită uşor iar două autoturisme au fost avariate.

O femeie de 28 de ani din comuna Iclod, în timp ce conducea un autoturism pe pe raza localităţii Iclod, pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers, prin viraj la stânga, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 36 de ani, din localitatea Rodna, judeţul Bistriţa-Năsăud, care circula regulamentar în aceiaşi direcţie de deplasare şi care era angajat regulamentar în efectuarea manevrei de depăşire.

În urma coliziunii, conducătoarea auto care a provocat accidentul a suferit răni uşoare, iar cele două autoturisme au fost avariate.

La locul evenimentului a intervenit poliţia, un echipaj de descarcerare al pompierilor de la Detasamentul din Dej şi un echipaj de ambulanţă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

accident iclod ambulanta

foto Info Trafic jud Cluj

sus(0)jos(14)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns