taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
accident razbuneni elicopter smurd cluj

Șoferiță din Florești rănită grav în accident la Răzbuneni, în Bobâlna, două fete rănite ușor – VIDEO

O tânără de 19 ani, din Florești, care circula cu un autoturism prin localitatea Răzbuneni din comuna Bobâlna a provocat sâmbătă un accident. În mașină se mai aflau două fete.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 13. Șoferița nu ar fi adaptat viteza într-o curbă, iar scăpată de sub control, mașina a lovit două autovehicule parcate pe marginea drumului.

Pompierii de la Detașamentul din Dej au intervenit cu o autospecială de descarcerae și au găsit la locul evenimentului trei autoturisme avariate, dintre care două răsturnate într-un șanț de pe marginea drumului.

Două pasagere din  mașina care a provocat accidentul au rămas blocate. Pompierii au deblocat portierele pentru a asigura accesul la cele două persoane, astfel încât să poată fi evaluate de echipajele medicale. Acestea au ieșit singure din mașină, erau conștiente și cooperante și au fost consultate de către echipajele medicale de ambulanță.

Șoferița a fost rănită grav și a fost transportată cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primire a Urgențelor din Cluj-Napoca.

Celelalte două pasagere au fost duse la spital la Dej. O tânără de 17 ani, tot din Florești și o fată de 15 ani, din Dej, au fost rănite ușor.

video în continuare

sus(0)jos(7)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns