hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

politie gherla control rar

Șoferii luați în vizor de poliție și R.A.R., unii amendați, alții au rămas fără permis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au desfăşurat miercuri și joi noi acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză şi al depăşirilor neregulamentare.

Miercuri, 9 ianuarie, a avut loc o acțiune pe strada Clujului, cu participarea R.A.R., în cadrul careia s-a verificat starea tehnică a autovehiculelor și dacă șoferii au dotat mașinile cu cauciucuri de iarnă.

26 de sancțiuni au fost aplicate pentru sancțiunile constatate, in valoare totală de 9.870 de lei. Au fost reținute cinci certificate de înmatriculare și trei permise.

Joi, 10 ianuarie, poliţiştii Compartimentului Rutier Gherla au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză şi al depăşirilor neregulamentare. Acţiunea s-a desfăşurat atât în municipiul Gherla, cât şi pe D.N. 1C – Centura Ocolitoare Gherla (VOG) şi pe raza localităţilor Fundătura şi Nima.

În cadrul activităţilor desfăşurate, pentru abaterile constatate au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, 17 dintre acestea pentru depăşirea regimului legal de viteză, patru pentru depăşiri neregulamentare, iar trei au fost aplicate pentru alte abateri de la legislaţia rutieră în vigoare.

Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă determinată, șapte permise de conducere, patru pentru depăşiri neregulamentare, iar trei pentru depăşirea regimului legal de viteză.

foto: arhiva

sus(5)jos(19)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns