taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
politie amenda

Șoferii cu pedala de viteză apăsată prea tare, amendați sau lăsați fără permis – au fost controale între Fundătura-Apahida și Corpadea-Mociu

Mai mulți șoferi care au circulat cu viteză peste limita legală pe șosele au fost amendați de polițiști. Cei mai grăbiți au rămas chiar fără permisul auto.

Miercuri și joi, între orele 10-14, polițiștii din cadrul Serviciul Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au acționat pe DN 16, pe tronsonul Corpadea – Mociu, respectiv pe DN 1C, pe tronsonul Apahida – Fundătura.

Cu ocazia actitivăților desfășurate, au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, majoritatea fiind aplicate ca urmare a nerespectării regimului legal de viteză.

Față de opt conducători auto s-a luat măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.

Activitățile desfășurate de polițiști vizează descurajarea producerii evenimentelor rutiere negative, printr-o prezență activă în trafic, depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză și a celor care conduc autovehicule, deși se află sub influența alcoolului sau a altor substanțe, dar și constatarea altor abateri la regimul rutier prin care este pusă în pericol circulația pe drumurile publice.

sus(6)jos(0)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?