taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
politie politist gherla autogara

Soferi şi pietoni luaţi prin surprindere de poliţişti. Gestul care i-a uimit pe toţi – VIDEO

Mai mulţi şoferi şi pietoni au fost opriţi de poliţişti, vineri la amiază, în piaţa autogării. Nedumeriţi, unii dintre ei au fost surprinşi să primească de la oameni legii… o îngheţată!

Poliţia a derulat o acţiune de prevenire pe linia siguranţei rutiere. Poliţiştii au verificat dacă şoferii poartă centura de siguranţă, iar pietonii dacă traversează prin locurile marcate.

Aşa cum era de aşteptat, situaţiile întâlnite au fost dintre cele mai diverse. Şoferii care purtau centură au primit câte o îngheţată. Au fost cazuri în care cei opriţi nu erau asiguraţi corespunzător, iar poliţiştii le-au atras atenţia şi doar le-au arătat îngheţata. S-a întâmplat să primească îngheţată doar pasagerul din dreapta, pentru că numai acesta purta centură.

O familie model, în care atât pasagerii din faţă, cât şi un copil din spate purtau centurile de siguranţă, a fost felicitată de poliţişti.

Pietonii, la rândul lor, nu au scăpat de o altfel de experienţă. Aceştia au fost îndrumaţi să traverseze doar pe zebră. O femeie care a tăiat şoseaua pe diagonală avea, previzibil, o explicaţie: se grăbea. Totuşi, poliţistul i-a oferit o îngheţată şi a atras atenţia că graba strică treaba.

Acţiunea poliţiei, pentru prima dată în această formă originală, a fost apreciată de participanţii la trafic. Şi chiar dacă nu vor primi de fiecare dată o îngheţată când poartă centură sau când traversează corespunzător, cu toţii au învăţat o lecţie care le va aduce doar beneficii.

In ceea ce-i priveşte pe politisti, cărora le-au cam îngheţat mâinile până au împărţit câteva zeci de îngheţate, ştiu că semnificaţia gestului lor nu va fi uitată.

video, în continuare

sus(50)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns