taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
gherla politie ambulanta trafic

Șoferi rămași fără permis la Gherla, controale la Fizeșu Gherlii, Țaga și Geaca

În perioada 23-24 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au  acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor care afectează siguranța persoanelor și pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor auto și participanților la traficul rutier.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost legitimate 95 de persoane, fiind controlate 82 de autovehicule. Neregulile constatate au impus aplicarea unui număr de 32 sancțiuni contravenționale.

6 permise de conducere au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată.

La data de 24 mai, polițiștii Secției 7 Politie Rurală Gherla au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică în zona unităților de alimentație publică de pe raza comunelor Fizeșul Gherlii, Țaga și Geaca.

Cu ocazia acțiunii, au fost verificate două obiective economice, au fost legitimate 46 persoane, fiind aplicate 18 sancțiuni contravenționale, dintre care trei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12 / 1990, iar alte 15 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195 / 2002.

sus(12)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns