hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj salon masaj gherla vitality cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie

politie sofer etilotest

Șoferi prinși băuți la volan la Sic și Sântioana

O acțiune a polițiștilor de la Compartimentul Rutier Gherla pe linie de prevenire a conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului a dat roade. În doar două ore, doi șoferi au fost prinși la volan după ce consumaseră băuturi alcoolice.

Luni seara în jurul orei 19 a fost oprit la Sântioana un șofer de 58 de ani din Gherla. Testat cu aparatul etilotest, acesta a arătat valoarea de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost sancționat și a rămas pieton pentru 90 de zile.

În jurul orei 21, un alt șofer care a petrecut înainte să urce la volan a fost depistat de polițiștii din Gherla la Sic, pe strada III. Aici, un bărbat de 57 de ani a fost găsit cu o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Omul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

foto: arhiva

sus(13)jos(0)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns