taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
politie gherla iarna unicarm clujului

Șoferi băuți, vitezomani, fără permis amendați în weekend de polițiștii din Gherla, 11 au rămas pe jos

Poliţiştii de la Compartimentul Rutier Gherla au organizat şi desfăşurat sâmbătă și duminică o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere grave, produse pe fondul conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice sau altor substanţe şi nerespectarea regimului legal de viteză.

În cadrul activităţilor desfăşurate, abaterile constatate de către poliţişti au impus aplicarea a 25 de sancţiuni contravenţionale.

Dintre acestea, 20 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, două pentru conducere sub influenţa alcoolului sau altor substanţe și trei pentru alte abateri.

De asemenea, au fost constatate două infracţiuni la regimul rutier, respectiv câte una pentru conducere fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

În cazul a 11 conducători auto a fost dispusă măsura suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată, șapte pentru nerespectarea regimului legal de viteză, trei pentru alcool unul pentru alte abateri.

foto: arhiva

sus(14)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns