taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon

Șofer urmărit de polițiștii din Gherla prin Cluj, aventura încheiată cu un accident, o femeie și două fete rănite – VIDEO

Pe raza comunei Jucu, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Gherla a făcut marți în jurul orei 16,45 semnal de oprire unui șofer care efectuase o depășire neregulamentară.

Șoferul, aflat la volanul unui Audi înmatriculat în județul Bistrița-Năsăud, nu a oprit și a demarat în trombă, iar echipajul a pornit în urmărirea acestuia.

Conducătorul auto a ajuns pe raza municipiului Cluj Napoca, iar la intersecția străzilor București cu Gorunului a lovit o mașină, un Volkswagen, condus de o femeie de 31 de ani, din Dezmir. Evenimentul s-a soldat cu trei victime, femeia și două fete de 5 și 11 ani, toate persoane din celălalt autovehicul. în urma impactului, autovehiculul condus de femeie  fost proiectat într-un alt autoturism parcat, pe care l-a avariat.

accident cluj pompieri

După accident, bărbatul și-a continuat deplasarea, a ajuns pe strada Gheorghe Lazăr, unde a abandonat autoturismul. Omul s-a dat jos și luat-o la fugă.

Polițiștii au reușit să-l prindă și să-l imobilizeze în scurt timp, pe strada Paris.

Șoferul are 24 de ani, este din comuna Petru Rareș, localitatea Reteag, nu are permis de conducere și avea o concentrație de peste 0,20 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Un echipaj de pompieri care se întorcea de la un accident s-a oprit pentru a acorda primul ajutor medical pentru o femeie de circa 35 de ani și două fete minore de 5 și 11 ani. Persoanele au fost rănite ca urmare a accidentului rutier care a avut loc la intersecția străzii Gorunului cu Bulevardul București. La locul evenimentului au fost dislocate două echipaje SMURD și unul SAJ.

accident cluj pompieri

Cele trei persoane nu au suferit traumatisme grave, doar escoriații și arsuri de la declanșarea airbag-urilor și erau în stare de conștiență. Toate trei au fost transportate la spital în vederea efectuării unor investigații medicale mai aprofundate.

Marți seara a fost dispusă măsura reținerii bărbatului vinovat pentru 24 de ore, iar ulterior, acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

video în continuare – urmărire cu poliția prin Cluj

foto principală, video: Info Trafic jud Cluj

sus(4)jos(37)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns