mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer kimbo

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program

accident iclod

Șofer urmărit de polițiști la Iclod după ce a provocat un accident

Bărbatul care a provocat un accident rutier miercuri seara la Iclod a fost reținut.

După producerea accidentului de lângă benzinărie, eveniment în care a fost implicată o mașină condusă de un șofer din Gherla și o tânără din Iclod a fost rănită, șoferul din autoutilitară a luat-o la fugă spre sat.

Polițiștii de la Compartientul Rutier Gherla sosiți la fața locului s-au luat după el și l-au prins în scurt timp. Bărbatul, din Jucu, avea și un motiv bun să dispară de la locul accidentului: era băut. În urma testarii cu aparatul etilotest, acesta a arătat o valoare de 0,89 mg/l acool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital la Gherla pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Joi la amiază, omul a fost reținut pentru 24 de ore, iar vineri urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea de noi măsuri.

Actualizare

Vineri la amiaza bărbatul a fost arestat pentru o perioadă de 10 zile.

sus(0)jos(8)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns