taxi gherla telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca santioana gherla dej cluj angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor
sofer politie gherla

Șofer urmărit cu poliția prin Gherla – VIDEO

Un șofer care nu a oprit la semnalul polițiștilor a fost urmărit și imobilizat de oamenii legii.

Sâmbătă seara în jurul orei 22, polițiștii din cadrul Poliției Gherla au efectuat un semnal de oprire unui conducător auto, care se deplasa pe strada Clujului din oraș, dar acesta și-a continuat drumul.

Polițiștii au procedat la urmărirea șoferului, iar în cele din urmă, conducătorul auto a fost blocat în trafic, aproape de intersecția străzii Clujului cu Stejarului.

Bărbatul a refuzat sa coopereze și să se legitimeze la solicitarea polițiștilor, astfel încât a fost necesară imobilizarea sa. Martori ai evenimentului au povestit că șoferul a fost pus la pâmănt și încătușat.

La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Omul a fost condus la sediul poliției, unde a fost identificat. S-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Gherla.

Ulterior, el a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

video în continuare 

sus(19)jos(12)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns