taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
politist pistol

Șofer scos din mașină cu focuri de armă la Turda

Au răsunat focurile de armă marți seara la Turda, după ce un șofer  nu a răspuns somațiilor făcute de polițiști.

În jurul orei 21.00, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că o persoană ar fi sub influența băuturilor alcoolice și conduce un autoturism pe strada Rapsodiei din municipiul Turda, unde a provocat și un  accident rutier cu pagube materiale.

Polițiștii rutieri au identificat autoturismul respectiv, au procedat la efectuarea unui semnal de oprire însă, bărbatul aflat la volanul autoturismului și-a continuat deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea lui.

În cele din urmă, autoturismul a fost oprit pe un teren viran. Conducătorul auto a refuzat să coboare din autovehicul la cererea polițiștilor. Aceștia l-au somat pe șofer, iar apoi au scos arma și au tras mai multe focuri de armă, în plan vertical.

În cele din urmă, bărbatul a fost imobilizat de către polițiști.

Din verificări s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 52 de ani, din municipiul Turda. Omul a fost testat cu aparatul etilotest și a reieșit o concentrație de peste 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acets caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

foto: arhiva

sus(1)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns