taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
accident tren bucea cluj

Șofer rănit în accident, o autoutilitară lovită de tren la Bucea, în comuna Negreni

Circulația trenurilor a fost întreruptă vineri seara pe magistrala 300 Cluj-Napoca – Oradea, în localitatea Bucea din județul Cluj, după ce un tren a lovit o autoutilitară la o trecere la nivel cu calea ferată.

Din primele informatii, un conducator auto în vârstă de 39 de ani, din Cluj-Napoca, nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată și a intrat în coliziune cu un tren regio, care circula pe ruta Cluj – Oradea. Trecerea de la calea ferată era semnalizată, cu semnalele în funcțiune.

accident tren bucea negreni cluj

Au fost alertate, în jurul orei 18.40, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și s-a prealertat elicopterul SMURD de la Jibou.

Pompierii au găsit la locul accidentului o autoutilitară răsturnată și șoferul ieșit din aceasta. Conducătorul auto a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD și a fost transportat la spital, cu suspiciuni de traumatisme la nivelul toracelui. Omul era conștient și cooperant.

accident tren bucea negreni cluj

În tren se aflau 12 călători, care nu au solicitat consult medical. Autoutilitara transporta articole pentru îmbrăcăminte.

În acest caz, polițiștii fac cercetări privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

 

sus(0)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns