taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
politie sofer etilotest

Șofer prins băut la Lujerdiu, a fost dus la spital pentru probe biologice

Sfârșitul de săptămână a adus și cheful de petrecere. Alcoolul i-a făcut pe unii să uite de pericole și s[ se urce la volan, punându-se în pericol atât pe ei, cât și pe ceilalți participanți la trafic.

Polițiștii de la Compartimentul Rutier Gherla au depistat sâmbătă, 8 iunie, în jurul orei 17,30, în localitatea Lujerdiu din comuna Cornești, un șofer în vârstă de 60 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism,  după ce băuse.

În urma  verificării cu aparatul etilotest, acesta a arătat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Omul a fost condus de polițiști la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În acest caz s-a deschis un dosar penal , în care se fac cercetări sub aspectul sâvărșirii înfracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

foto: arhiva

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns