hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

accident cluj politie

Sofer căutat de Poliție dupa ce a lovit o femeie în Cluj și a părăsit locul accidentului

Polițiștii caută șoferul unui autoturism implicat într-un accident grav, produs în Cluj-Napoca, după ce a lovit o femeie care traversa regulamentar strada.

Luni dimineață în jurul orei 9,40, un apel la 112 a anunțat că pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca, în dreptul imobilului cu numărul 62, pe trecerea de pietoni s-a produs un grav accident de circulaţie, în urmă căruia un pieton a fost accidentat de un autorutism marca Opel Vectra de culoare gri metalizat. Conducător auto şi-a continuat apoi deplasarea, părăsind locul accidentului.

Poliţiştii clujeni solicită tuturor celor care au informaţii legate de acest autoturism, cu numărul de înmatriculare BV – 88 – SBA să sune la cea mai apropiată unitate de poliţie sau la 112.

foto: Info Trafic jud. Cluj

Bărbatul care a lovit mortal o femeie în Cluj și a fugit de la locul accidentului și-a aprins mașina ca să scape

sus(0)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns