taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
masina criminalist gherla

Șofer găsit mort în mașină la ieșirea din Gherla – VIDEO

Un bărbat și-a găsit sfârșitul la volan, la Gherla.

Luni dimineață, în jurul orei 9,30, un apel la 112 a anunțat că pe strada Clujului din Gherla, la ieșire din oraș, se află o mașină oprită, în care se află o persoană nemișcată.

La locul indicat au intervenit două echipaje medicale de ambulanță, iar medicii au găsit în autoturismul marca Volkswagen, înmatriculat în județul Tulcea, un bărbat fără semne vitale. Manevrele de resuscitare au durat aproximativ o oră, dar au rămas fără rezultat, astfel că în cele din urmă a fost declarat decesul.

masina ambulanta gherla

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani din comuna Nușeni, județul Bistrița-Năsăud. Acesta nu prezenta urme de violență și era singur în mașină.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Gherla, în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.

video în continuare

sus(2)jos(12)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns