hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

politist politia urmarire sosea

Sofer fără permis prins de polițiști la plimbare prin Gherla

Un bărbat care circula cu un autovehicul prin Gherla a fost oprit pentru control de polițiști. În urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu avea permis de conducere.

S-a întâmplat luni, 5 februarie, în jurul orei 13, pe strada Horea din Gherla. Șoferul, un bărbat de 30 de ani, din Sângeorz-Băi, județul Bistrița-Năsăud, se urcase la volan cu tupeu, fără să aibă carnet de conducere.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Pentru fapta sa, omul riscă o pedeapsa cu închisoarea de la 1 la 5 ani. (foto: arhiva)

sus(15)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns