taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
tractor

Sofer din Sic, prins la volanul unui tractor neinmatriculat, cu permis pentru alta categorie de vehicule

Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au depistat marti, 18 martie, in jurul orei 13.30, un bărbat, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din tractor şi remorcă, pe raza localităţii Sic.

Conducătorul auto, de 26 de ani, din comuna Sic, poseda permis de conducere necorespunzator categoriei din care face parte autovehiculul.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tractorul şi remorca nu erau înmatriculate, fiind aplicate numere false.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul, neînmatriculat sau neînregistrat, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare, tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.  (foto: arhiva)

sus(23)jos(12)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

3 comentarii

 1. Tractorul condus de persoana respectivă este proprietatea primăriei Sic la fel şi remorca, iar respectivul lucrează pentru primăria Sic. Persoana care a încredinţat tractorul cu număr fals persoanei care nu posedă permis de conducere fiind primarul comunei, [...] Tractorul circulă cu număr fals de peste 10 ani de zile, acest lucru fiind ascuns de persoanele responsabile. [...]

  sus(67)sus(7)
 2. Primarul comunei Sic s-a eschivat de răspundere, deoarece a emis un act după constatarea făcută ca direct răspunzător pentru încredinţarea tractorului să fie viceprimarul.
  Oare poliţia doreşte aflarea adevărului, deoarece multe documente din contabilitate sunt semnate şi de primar ca şi venituri realizate în urma unor activităţi cu acel tractor, venituri de care a beneficiat firma fiului primarului, la fel s-a procedat şi cu celelalte utilaje ale primăriei, dar nimeni nu are interes să se afle adevărul.
  Urmeaza interventia DNA-ului.

  sus(59)sus(4)
 3. Primarul Sallai a fost scolit la securitate, a fost turnator, a fost judecat si condamnat pentru aceasta fapta, totusi a ramas primar. Dupa parerea multora si acum este un fel de turnator, altfel nu se explica faptul, ca gramada de dosare pe care le are stau ascunse in sertare. Din pacate politia nu are ori interes, ori putere sa actioneze. Dintr-un control serios la primarie s-ar afla lucruri greu de imaginat, de la semnaturi false, pana la furturi din patrimoniul comunei, angajari fictive, ajutoare sociale impartite aliatoriu, etc. Populatie este tinuta sub teroare, daca deschide cineva gura este persecutat multi s-au mutat din aceasta cauza la oras. Daca exista stat de drept cineva trebuie sa se sesizeze, sa se termine odata acest regim. Rugam politia sa-si faca treaba!

  sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns