hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

sofer etilotest politia baut

Sofer din Mintiu Gherlii, acrosat de o masina care si-a continuat drumul. Vinovatul baut si cu permis retinut

Poliţişti rutieri din cadrul I.P.J. Cluj au fost sesizaţi duminica seara in jurul orie 17.30 de un bărbat din comuna Mintiu Gherlii cu privire la faptul că a fost acroşat de un alt autovehicul care şi-a continuat deplasarea fără să se oprească. Conducătorul auto se deplasa pe DJ 108 B, dinspre comuna Recea Cristur.

În urma verificărilor, poliţiştii rutieri au identificat autoturismul indicat şi au depistat conducătorul auto. S-a stabilit că este vorba de un bărbat de 59 ani, din municipiul Dej, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentraţie de 0,53 mg/l alcool în aerul expirat.

De asemenea, bărbatul figurează în evidenţe cu permisul de conducere reţinut.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns