taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
accident cluj pompieri

Șofer din Jucu în stop respirator după un accident la intrare în Cluj, pasagerul cu traumatisme – FOTO

Șoferul unei mașini și pasagerul au fost răniți într-un accident produs luni dimineața pe varianta ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca.

În jurul orei 9.30, pe varianta ocolitoare Vâlcele-Apahida, la km 14+050 m, s-a produs accident rutier. În eveniment a fost implicat un autovehicul în care se aflau două persoane.

Din primele informații, un bărbat care conducea un autoturism dinspre Turda spre Cluj-Napoca ar fi pierdut controlul asupra volanului și a părăsit șoseauaea. Mașina a pătruns în canalul colector și apoi s-a oprit pe un teren viarn de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului autovehiculului, un bărbat de 39 de ani din Jucu de Sus și a pasagerului dreapta față, o persoană în vârstă de 40 de ani, din Cluj-Napoca.

La accident au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul de ambulanță
La sosirea pompierilor au fost găsiți doi bărbați în afara autoturismului, dintre care unul în stop cardio-respirator, cu multiple traumatisme.

accident cluj pompieri

Pompierii și echipajul SMURD au efectuat manevre de resuscitare pentru bărbatul aflat în stop cadio-respirator, după care acestea au fost preluate de un echipaj de la ambulanță.

După mai multe zeci de minute de resuscitare, semnalele vitale au revenit, iar bărbatul a fost transportat la spital.

Echiapjul SMURD a acordat asistență medicală de urgență și pentru cel de-al doilea bărbat rănit în accident, care a fost transportat de asemenea la unitatea de primiri urgențe, cu multiple traumatisme.

sus(5)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns