hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

politist mita sofer masina

Sofer din Fizeșu Gherlii cu o mașină radiată în Ungaria, oprit de polițiști la Jucu

Un bărbat de 35 de ani din comuna Fizesu Gherlii, care circula cu o mașină pe șoseaua Gherla – Cluj, a fost oprit de polițiști la Jucu.

S-a întâmplat miercuri, 7 februarie, în jurul orei 13,30. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că mașină era radiată din circulație de mai bine de o jumătate de an. Autovehiculul fusese radiat în Ungaria, începând cu data de 12 iunie 2017.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de punerea în circulăţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, neînmatriculat sau neînregistrat.

Pentru fapta sa, omul riscă acum o pedeapsa cu închisoare de la unu la 3 ani sau amendă.

sus(2)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns