taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
politie etilotest noapte

Șofer din Bonțida bine băut la volan, prin Florești, i-ar fi dat mașina să o conducă și unui bărbat fără permis auto

Polițiștii de la Secţia 6 Poliţie Rurală Floresti au depistat în dimineața zilei de duminică, 5 aprilie, în jurul orei 4.45, un conducător auto de 32 ani, din comuna Bonţida, în timp ce se deplasa pe strada Tineretului, din localitatea Floresti, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitatea medicală în vederea recoltării probelor biologice.

Cel în cauză este bănuit de faptul că, în jurul orei 01.40, i-ar fi încredințat autoturismul unui bărbat din comuna Floreşti, care nu deţinea permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredințarea unui vehicul spre conducere unei persoane care nu posedă permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

foto: arhiva

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns