hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

politist politia urmarire sosea

Sofer din Aluniș amendat zdravăn și cu lemnul confiscat – pe aviz avea o cantitate mai mică

O amendă usturătoare a luat un șofer care transporta mai mult material lemnos decât avea înscris în acte.

Joi, 10 mai 2018, în jurul orei 16, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naționale și Europene, au depistat pe DN1C E576, pe raza comunei Apahida, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Aluniș, județul Cluj, care transporta cu autoutilitara cantitatea de 8,58 mc material lemnos pentru foc esenţa fag.

In urma verificărilor s-a constatat că șoferul avea trecut pe avizul de însoțire a mărfii cantitatea de 5,2 mc, prejudiciul cauzat fiind de 419 lei.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 6000 de lei, conform Legii 171/2010 R. Cantitatea de material lemnos pentru care nu au fost prezentate documente de provenienţă şi însoţire a fost reținută în vederea confiscării și predată în custodie Ocolului Silvic Dezmir.

foto: arhiva

sus(10)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns