taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
politie permis

Șofer cu permisul suspendat prins de polițiști la Geaca, alți șoferi au rămas fără permis

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au depistat marți, 22 septembrie, în jurul orei 19.30, un bărbat de 31 de ani, din comuna Geaca, în timp ce conducea un autoturism pe DC 30, în localitatea Geaca, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapta prevăzută şi pedepsită de Cod penal.

În aceeași zi, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au desfăşurat o acţiune în vederea impunerii unui climat de disciplină în rândul conducătorilor auto dar şi a celorlaţi participanţi la traficul rutier. Acţiunea s-a desfăşurat pe raza municipiul Gherla şi a comunelor arondate.

În urma neregulilor constate, poliţiştii au aplicat un număr de 32 de sancţiuni contraveţionale, pentru abateri ale normelor rutiere conform OUG 195/2002R.

Astfel, au fost aplicate opt sancţiuni pentru depăşirea limitei legale de viteză, fiind reţinute patru permise de conducere pentru încălcări ale acestei norme.

Totodată, au fost aplicate sancţiuni pentru nerespectarea obligaţiei de a purta centura de siguranţă sau folosirea telefonului mobil.

foto: arhiva

sus(1)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns