mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
politie sofer etilotest

Sofer băut la volan prins de polițiști în spate la judecătorie

Polițiștii din Gherla aflați pe teren au oprit pentru control un șofer. În urmă verificărilor s-a constatat că acesta era băut.

Totul s-a petrecut joi seara, în jurul orei 18,30, pe strada Morii, în spatele Judecătoriei Gherla. Oamenii legii au oprit pentru control un bărbat, în timp ce se deplasa cu un autoturism.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, din Gherla, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o concentraţie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Soferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În acest caz se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. (foto: arhiva)

sus(18)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns