hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

siria atac racheta

Siria atacată cu rachete de SUA, Marea Britanie și Franța în noaptea de vineri spre sâmbătă – VIDEO

La ora locală 4 a dimineții de sâmbătă, SUA, Marea Britanie și Franța au desfășurat un atac cu rachete asupra Siriei.

Atacurile au fost lansate ca represalii la un presupus atac chimic al regimului sirian asupra oraşului Douma sâmbăta trecută și au țintit instalaţii militare din apropierea capitalei Damasc şi a oraşului Homs, în centrul ţării, informează Agerpres.

Rusia, care sprijină regimul sirian, a anunțat că din cele 103 rachete lansate, 71 au fost anihiliate de apărarea antiaeriană siriană și că atacurile nu au provocat decese în rândul populației civile sau a militarilor.

Sirienii spun că atacurile au lovit un centru de cercetare la nord de Damasc, distrugând o clădire care găzduia un laborator ştiinţific şi un centru de antrenament. Rachetele au mai vizat o unitate militară în apropiere, dar au fost deviate, făcând trei răniţi printre civili.

In timp ce președintele rus Vladimir Putin a catalogat acțiunea forțelor americane, franceze și britanice drept „o agresiune”, președintele României Klaus Iohannis a scris pe Twitter că „suntem solidari cu acţiunile partenerilor noştri strategici”.

video în continuare

sus(1)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns