taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
sabo primar gherla israel asociatia evreilor romania

Primarul din Gherla in vizita in Israel, in sanul comunitatii romanesti VIDEO

ACTUALIZAT Primarul municipiului, Marius Sabo, s-a reintors de curand dintr-o vizita in Israel, facuta la invitatia Asociatiei Evreilor din Gherla. In cadrul asociatiei activeaza gherleni care au parasit locurile natale in anii ’50-’70 si care au dorit sa dezvolte o colaborare cu municipalitatea.

In fapt, asociatia a demarat o campanie de strangere de fonduri pentru reabilitarea sinagogii de pe strada Crisan.

Am fost primit cu caldura si a fost o surpriza pentru ei sa aiba ca oaspete, pentru prima data, un primar din Gherla„, a  declarat primarul intr-un interviu. „I-am asigurat ca administratia locala este deschisa unei colaborari, in cadrul careia noi vom face tot posibilul pentru obtinerea autorizatiilor necesare si le vom facilita demersurile catre institutiile abilitate„, a mai spus Sabo.

In luna mai – iunie, membri ai asociatiei vor vizita Gherla si se va da, cel mai probabil, startul lucrarilor de reabilitare, intrucat deja a fost colectata o suma de bani in acest scop.

In legatura cu destinatia sinagogii, primarul a afirmat ca s-a luat in discutie posibilitatea crearii unui spatiu modular, in care sa se desfasoare diverse evenimente.

reporter: Alexandra Tomoiag

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

6 comentarii

 1. Daca ar vorba doar de sinagoga, dar cum cunoastem neamul asta, tare ma tem sa nu se lase cu ceva''Restitutio in integrum'' Este evident ca au mirosit, ca ar fi vorba de niscai zornaitori. ;-)

  sus(0)sus(0)
 2. Ba, dar la vii mimic nu e bine, daca nu faci ca stai, daca faci ca ai ceva de ascuns, teoria conspiratiei say constipatiei

  sus(0)sus(0)
 3. D-l primar este singurul primar în 46 de ani care risipește banii gherlenilor pe vizite inutile în străinătate. Nu era nevoie să se duca până acolo ca să le spuna că este deschis la colaborare, un email ar fi rezolvat mai rapid și economic problema. Cu banii cheltuiți aiurea mai bine ați fi reparat spitalul sau policlinica, că sunt ale noastre și ne folosim de ele, evreii nu au decât să-și repare singuri sinagoga, [...]

  sus(0)sus(0)
 4. Decat sa viziteze Israelul mai bine ar Vizita Gherla sa vada ce PRAF INFECT si MULT este in Oras !!! RUSINE din cauza AROGANTEI fostului este azi PRIMAR !!!Se vede ca il copiaza TOTAL !!!

  sus(0)sus(0)
 5. deci a fost doar o vizita ?!!! eu credeam intr-o plecare definitiva ! :D

  sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns