hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

masina trafic sicanare noapte

Șicanare în trafic cu două șoferițe la Iclod, după o urmărire de la Gherla – VIDEO

Șicanările în trafic nu sunt doar o „specialitate” masculină. O demonstrează un caz recent, petrecut pe șoseaua Gherla-Cluj, unde două soferițe ar fi avut ceva de împărțit.

Întâmplarea a avut loc pe 30 noiembrie, în jurul orei 19, la Iclod. La o intersecție, șoferițele aflate una în spatele celeilalte, se tamponează, iar pe imaginile video înregistrate din mașina din spate, se observă cum autoturismul din față pare să dea intenționat cu spatele.

„A semnalizat că virează la stânga, dar a dat intenționat cu spatele, e un pericol!”, a povestit șoferița aflată în mașina lovită, o femeie din Cluj. „A dat în noi și a fugit de la locul accidentului!”, mai spune ea. „Am anunțat poliția din Iclod, iar ea a declarat că eu aș fi lovit-o, din spate”.

Polițiștii spun că un apel la 112 a anunțat lovirea intenționată a unui autoturism. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au identificat reclamanta, care a sesizat faptul că, pe fondul unor divergente mai vechi, a urmărit-o pe cealaltă femeie din Gherla până în Iclod. Aici, șoferița din față ar fi semnalizat stânga, însă ar fi dat în marșarier, acroșând mașina care o urma.

De cealaltă parte, femeia arătată cu degetul le-a spus polițiștilor că a fost urmărită până în curtea locuinței sale de cealaltă femeie, unde ar fi fost agresată de aceasta, urmând să depună o plângere în acest sens.

Pe autoturismul reclamantei nu au fost identificate avarii, mai spun polițiștii.

Cercetările continuă în acest caz.

video în continuare

Cazul de la Iclod cu șoferițele care se șicanează nu este singular. O altă femeie a fost pusă pe fapte mari în această vară, în Vâlcea. Supărată foc pe un șofer care a claxonat-o și a înjurat-o ca la ușa cortului, o femeie aflată la volanul unui BMW s-a hotărât că e cazul să se răzbune cum știe ea mai bine pe colegul de trafic.

Într-o intersecție i-a tăiat acestuia calea și apoi a frânat de mai multe ori în fața lui. Filmul cu întâmplarea a ajuns pe internet, iar polițiștii i-au identificat rapid pe cei doi.

Femeia a rămas fără permis pentru 30 de zile, iar șoferul a fost amendat pentru injurii și expresii jignitoare.

video

sus(0)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns