hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

hugo laurean guia

Și preoții joacă fotbal, un jucător de pe Valea Someșului în lotul național, la Campionatul European din Muntenegru

Sportul cu balonul rotund este practicat și de slujitorii Domnului. România are o echipa de mini-fotbal a preoților catolici, care la sfârșitul lunii februarie a luat parte la Campionatul European, desfășurat în Muntenegru.

Competiţia s-a aflat la a 12-a ediție, iar meciurile s-au jucat în oraşele Bar şi Vleirj. S-au întrecut 17 echipe de pe continent, între care și cea a României.

În semifinale s-au jucat meciurile dintre Portugalia și Polonia, Bosnia & Herțegovina și Croația. Au avansat în finale portughezii, învingători după loviturile de pedeapsă și Bosnia & Herțegovina, care a învins Croația cu 2-0.

În lupta pentru locul 3, echipa Poloniei a bătut Croația cu 2-1. În cel mai spectaculos meci al campionatului s-au luptat Bosnia & Herțegovina și Portugalia. După o luptă strânsă, campionatul a fost câștigat de portughezi, câștigători în finală cu 3-0.

Echipa României a ocupat locul 6, spre mulţumirea tehnicienilor care au pregătit lotul preoţilor catolici. Din lotul nostru a făcut parte şi un reprezentant al bisericii franciscane din Dej, pr. Hugo (Laurean Guia), care a avut o evoluţie bună pe tot parcursul turneului.

Ediția din 2020 a campionatului se va juca la Praga, în Cehia.

Preotul Hugo este cunoscut la Gherla prin participarea cu regularitate la tradiţionala sărbătoare anuală Sf. Grigore Luminătorul a comunităţii armeneşti.

Szekely  Csaba

sus(3)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns