mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte loc spatiu joaca copii gherla conte pret
intalnire liceu gherla

Și bunicii noștri mai fugeau de la ore, cum au retrăit anii de liceu la întâlnirea de 58 de ani – VIDEO

Muzica și dansul, depănarea de amintiri plăcute, toate au fost la loc de cinste la întânirea unor foști elevi de la liceele Petru Maior și Ana Ipătescu din Gherla.

De o bună bucată de timp a devenit o tradiție pentru promoția 1961 să se întâlnească, o dată pe an. Deși au părul nins, iar timpul și-a lăsat amprenta, chipurile li s-au luminat la revederea cu foștii colegi.

Din cei 60-70 de absolvenți, după 58 de ani au mai venit la reuniune doar 20. Mulți dintre ei nu au putut participa din cauza stării de sănătate, unii sunt plecați din țară, iar cu alții soarta a fost mai crudă și s-au stins.

Au fost întâmpinați la Trofeul cu flori și cu șampanie, iar pentru toți cei prezenți a răsunat, din nou, Gaudeamus.

Foștii elevi au devenit între timp medici, ingineri, profesori și cu toții spun că pe vremuri se făcea școală serioasă, cu profesori dintre cei mai buni. Se mai fugea și atunci de la ore, pentru a merge la film, își amintesc ei, dar suportau consecințele. În anii lor, liceul era școală medie, iar bacalaureatul se numea „examen de maturitate”, care se dădea din șapte materii.

absolventi 1961 lice petru maior gherla

1961 absolventi ana ipatescu gherla

O fostă elevă, care s-a stabilit de 15 ani în America, a făcut un lung drum cu avionul, pentru a ajunge la Gherla, la reîntâlnire. „La Chicago sunt doar blocuri, mie mi-a fost dor să văd dealuri, iarba de acasă”, a povestit ea.

O altă absolventă spune că a reușit să devină asistentă medicală, dar că fiica ei i-a adus satisfacție și a ajuns medic. „Ce nu am putut realiza eu, am realizat prin copiii mei!”

Pentru câteva ore, cu toții au redevenit elevii de liceu, au cântat și au dansat pe muzica tinereții lor. La butoane s-a aflat un DJ mai special, care a folosit doar CD-uri.

tibeiru campo dj gherla

„Calculatorul e prea complicat pentru mine. Eu sunt cel mai bătrân DJ din orașul ăsta”, spune Tiberiu Campo. „De vreo 15-20 de ani vin la întâlnirea lor, le pun valsuri, tangouri, romanțe. O fac de plăcere, sunt generația mea și ne simțim cu toții din nou liceeni!”

video în continuare

sus(44)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

1 comentariu

  1. Multa sanatate, numai bucurii pentru toti participantii....felicitari si pentru Dna Doctor Iulia Ghete....

    sus(6)sus(2)

Lasă un răspuns