hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

cannabis cultura curte cluj

La Dăbâca crește cannabis în curte, doi tineri sunt cercetați de poliție, unul a fost arestat

51 de plante de canabis au fost ridicate în urma unei percheziții efectate pa raza județului Cluj. Doi bărbați bănuiți că aveau două culturi de canabis sunt cercetați în cauză.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj-Napoca, au efectuat miercuri, 17 iulie, o percheziție domiciliară pe raza comunei Dăbâca, în județul Cluj, pentru documentarea activității infracționale a doi bărbați bănuiți de trafic de droguri de risc.

Astfel, au fost descoperite două culturi outdoor de canabis, una în curtea imobilului în care locuiau cei doi, cealaltă la circa 300 de metri de imobil.

După punerea în executare a mandatului de percheziție domiciliară emis de Tribunalul Cluj, au fost ridicate 51 de plante de canabis cu masa verde de 28 de kilograme. De asemenea, au fost ridicate două grindere, un cântar electronic, un cort pentru creșterea plantelor indoor împreună cu instalația de iluminat și un ventilator.

Cei în cauză, un tânăr de 25 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Împreună cu celălalt, de 26 de ani, sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

La activități au participat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Gherla și jandarmi.

sus(62)jos(8)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns