taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
smurd gherla policlinica

Si-a rupt piciorul pe gheață chiar lângă policlinică – a rămas pe jos până l-a observat o femeie – VIDEO

O femeie a sunat joi seară la 112, după ce a găsit pe o alee din Cartierul Nou, chiar lângă policlinică, un bărbat căzut la pământ, care nu se mai putea mișca.

Din primele informații, omul a alunecat pe gheață și în cădere și-ar fi fracturat un picior. Innebunit de durere, a rămas pe jos și a început să strige după ajutor. În cele din urmă, o femeie care circula prin apropiere l-a auzit și a dat alarma.

In jurul orei 20.30, un echipaj medical SMURD de la Dej a intervenit și l-a preluat pe rănit, cu o targă. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Ploile care au venit după ninsorile recente, dar și vremea în încălzire, au transformat trotuarele din oraș în adevărate patinoare, iar oamenii în vârstă, dar și copiii, înaintează cu greu pe sticlă, de frică să nu cadă.

Conform tradiției, administrația locală nu a luat toate măsurile necesare pentru a preveni astfel de accidentări, deși in astfel de situatii ar trebui să se împrăștie nisip pe toate aleile acoperite de gheață din oraș.

video, în continuare

 

sus(0)jos(25)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns