nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla angajare calculatoare sofer locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj

femeie noapte

Si-a răpit fosta iubită și copilul din casa mamei – polițiștii i-au găsit la Mintiu Gherlii

O tânără a fost luată pe sus de doi bărbați, dintr-o locuință.

Pe 6 august, în jurul orei 22.30, polițiștii de la Secţia 2 Poliţie Rurală Apahida au fost sesizați de către o femeie din Cămărașu, despre faptul că în locuința sa au intrat câțiva bărbați, fără drept și au luat-o cu ei pe fiica ei, de 19 ani și pe nepot, împotriva voinței acestora.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat doi bărbați bănuiți de comiterea faptelor. Unul dintre aceștia este fostul concubin al tinerei.

Femeia a fost găsită de polițiști la domiciliul fostului concubin, în comuna Mintiu Gherlii. Cu sprijinul polițiștilor de acțiuni speciale, tânăra și fiul ei au fost scoși din locuință și duși la un centru de protecție pentru victimele violenței în familie.

Cei doi bărbați, cu vârste de 29 și 25 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, au fost reținuți de polițiști pentru violare de domiciliu și lipsire de libertate.

Cercetările continuă în acest caz pentru documentarea întregii activități infracționale.

foto: arhiva

sus(13)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns