gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
mariflor gherla fabrica angajare inginer sofer muncitor sofer vanzator dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
deces panglica

Și-a luat adio de la viață, tânăr din Gherla găsit fără suflare într-un apartament

Polițiștii din Gherla s-au deplasat marți în jurul orei 11 la un imobil de pe strada Clujului din municipiul Gherla pentru a verifica un bărbat în vârstă de 29 de ani, care se afla în arest la domiciliu, însă nu a răspuns nimeni la ușă, aceasta fiind asigurată.

Întrucât exista suspiciunea că bărbatul s-ar afla în interior, polițiștii au solicitat sprijinul pompierilor din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gherla, care au reușit să le permită accesul în interior.

În locuință, polițiștii l-au găsit pe bărbat fără suflare, spânzurat cu o frânghie de tocul unei uși. Victima a fost declarată decedată de către echipajul medical solicitat la fața locului.

În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență, cauză decesului urmând a fi stabilită în urma autopsiei medico-legale. Datele au indicat că a fost vorba despre un suicid.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cu doar o săptămână în urmă, tânărul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care își exprima dezamăgirea față de unii dintre prietenii săi.

Acesta este de fapt și ultimul mesaj pe care l-a scris pe rețeaua de socializare.

Apropiații spun că tânărul ar fi căzut în depresie în ultima perioadă, după ce a fost cercetat într-un caz de distribuire de substanțe interzise.

Vestea dispariției lui Emanuel a făcut să curgă lacrimile și mesajele de condoleanțe pe rețelele sociale, din partea celor care l-au cunoscut.

emanuel facebook

facebook Tu erai puternic! Așa ziceai, că treci peste toate! Drum lin!

facebook Nu îmi vine sa cred🥲 … Dumnezeu să te ierte, prietene!

facebook Încă nu-mi vine să cred.. „tinere”, cum spuneai tu, toate în viața asta au o rezolvare, nu trebuia să recurgi la asemenea gest. Dumnezeu să te odihnească în pace!

facebook Drum lin spre cer! 💔🕊️ Îmi pare extrem de rău pentru tot. 🕊️Vei rămâne mereu „King” și un adevărat prieten 🕊️❤️🕊️ Odihnește-te în pace!

Înmormântarea are loc vineri, 16 decembrie, de la ora 12, la cimitirul de pe deal.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj tractari gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns