locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

masina sant parcare gherla

Și-a lăsat mașina în parcare, a găsit-o în șanț

Un șofer care și-a lăsat mașina peste noapte într-o parcare din Gherla a găsit-o a doua zi în șanț.

S-a întâmplat joi dimineața, la o parcare dintre strada Plugarilor și Aleea Brazilor. Proprietarul autovehiculului marca Audi s-a gândit inițial că nu și-a tras frâna la mașină. Apoi a sesizat poliția, dar a admis că a lăsat autoturismul neasigurat. Omul a verificat interiorul mașinii și nu a remarcat să-i lipsească ceva și nici mașina nu părea avariată.

În noaptea dinainte, în jurul orei 3, o persoană care locuiește într-un bloc din apropiere ar fi observat un tânăr care se învârtea printre mașini. A crezut că este vorba despre vreun proprietar, dar apoi l-a văzut cum încearcă pe rând portierele. A strigat la acesta, să-și vadă de drum, iar vizitatorul nocturn s-a îndepărtat.

Dar mai apoi se pare că a revenit. Un alt locuitor din zonă a povestit că a ajuns acasă în jurul orei 4,30 și a văzut mașina cu botul în șanț.

Furtul pare să fi fost intenția suspectului, dar încă nu este lămurit dacă voia să ia bunuri din interior sau chiar mașina.

sus(2)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns