taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
bani mita

Și-a făcut viața mai grea: era cercetat pentru proxenetism și a vrut să mituiască procurorul

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 27 octombrie 2020, a unui inculpat, persoană fizică, pentru comiterea infracţiunii de dare de mită şi cumpărare de influenţă.

În ordonanţa procurorilor se arată că, în cauză, există date şi probe care conturează următoarea stare de fapt: în perioada septembrie – 20 octombrie 2020, inculpatul, faţă de care era dispusă măsura controlului judiciar într-un dosar penal în care era cercetat pentru proxenetism, ar fi promis ofiţerului de poliţie care îl ancheta suma de 15.000 euro din care o parte ar fi urmat să ajungă la procuror pentru ca în schimb să obţină clasării în dosarul menţionat.

Inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

foto: arhiva

sus(19)jos(3)

1 comentariu

  1. ... tot procurorii ăia au date că un fost primar gherlean... cu visuri de mărire la parlament... şi nevasta primprocuror... a fost prins cu mâna în visteria pe care o patrona...
    Şi... nimica... ca...

    sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns