taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
space club iclod striptease dream boys

Show de 8 martie, cu sampanie, flori si Dream Boys

  P  O zi deosebita, cum este cea de 8 martie, trebuie sarbatorita de sexul frumos pe masura! Sampanie si flori le asteapta pe domnite sambata seara la Space Club din Iclod, intr-o seara efervescenta, cu atmosfera electrizanta, in care baietii de la „Dream Boys” vor dansa exclusiv  pentru ele!

Dream Boys au pregatit o coregrafie speciala pentru a le uimi pana si pe cele mai pretentioase fete: stripperii au o mare experienta, colaboreaza constant cu cluburi, locatii si petreceri organizate in strainatate!

Show-ul de va incepe la ora 23.30 si va intinde pana la ora 00.30, dar clubul se deschide la ora 22, pregatit sa satisfaca toate poftele!

Space Club se afla la soseaua nationala DN1C, in localitatea Iclod, nr. 209. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0728 922 646. Intrare: 10 lei.

Daca ai peste 16 ani, vezi AICI ce ti se pregateste!

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns