taxi gherla telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
biserica ghiolt taga cluj

Sfinţirea bisericii din Ghiolţ, parohia Taga

În Duminica după Înălţarea Sfintei Cruci, în filia Ghiolţ, parohia Ţaga, din Protopopiatul Ortodox Gherla, va avea loc sfinţirea noii bisericii cu hramul „Sf. Mc. Gheorghe”.

Construirea acesteia a început în luna mai a anului 2005, iar în data de 25 august 2012 s-a săvârșit, de către IPS Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, slujba de binecuvântare și intrare în noul lăcaș de cult.

În perioada ultimilor ani, biserica a fost pictată de către pictorul Damian Tuluc cu echipa sa, iar catapeteasma a fost realizată de către frații Vasile și Nistor Rad.

La împlinirea lucrărilor au contribuit majoritatea credincioșilor din filie, la care s-au alăturat un mare număr de donatori.

Toate acestea vor fi încununate de slujba de sfințire a bisericii, care va fi oficiată de Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, înconjurat de un impresionant sobor de preoți, în data de 18 septembrie 2016.

Pr. Marcel Gheberta

 biserica ghiolt taga cluj

sus(8)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns