mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
seso dej

Seso a filmat un nou videoclip la piesa Balans, filmările chiar la el acasă. Cum a ratat o ocazie mare din cauza unei fete – VIDEO

Rapperul Seso din Dej iese din nou la rampă la mijlocul verii cu un nou videoclip, pentru piesa Balans.

„Este o piesa de vibe, fresh, cu un sound de 2019 generatia trap”, spune el. „De mult am avut în proiect un astfel de gen. Piesa a fost înregistrata în studioul meu propriu, VTS Production, e mixată și masterizată de mine. Clipul s-a filmat la mine acasă, timp de două zile. Au fost momente funny, ca la orice filmare, cu multe duble trase, dar am avut lângă mine oamenii potriviți și am fost pe același film”.

Versurile îi aparțin tot lui Seso, iar instrumentalul este produs de 27 Corazones Beats, un producător american. „Mi-a plăcut vibe-ul beatului foarte mult și l-am ales, pentru că de obicei produc eu”.

O poreclă pe viață

Seso face muzică de la 14 ani. „Seso e porecla mea de când aveam 9 ani, aveam un tricou cu niște desene animate. Știi cum stau femeile în vârstă la povești pe bancă. Ne jucam pe afara și o femeie nu a reușit să citească ce scrie pe tricou, era ceva de genul Sesu Style Kids, ea citit Seso și așa mi-a rămas numele”.

A colaborat pe partea de producție cu Hahaha Production, dar și cu artiști locali, între care Vatos G, din Gherla. „Colaborarea cu Vatos decurge într-un mod profesional. Pe lângă faptul că avem și o prietenie bună, avem proeicte împreună. Joi, 25 iulie, l-am invitat să cânte alături de mine la Zilele Municipiului Dej, intrăm per scenă de la 21.30.

Rapperul spune că are deja un mini funbase de oameni frumoși, care îl sustin. „Eu cel putin am încredere că prin multă muncă, se vor înmulți și fanii. Bani din muzică se fac doar din conerte, evenimente și din producție muzicală – înregistrari în studio. Încă nu mă consider  bogat și nici nu visez să fac foarte mulți bani din muzică deocamdată, astea toate vor veni de la sine, prin seriozitate și material muzical de calitate”.

O fată i-a dat peste cap planurile

În viața de zi cu zi, Seso lucrează ca asistent vânzări la un magazin din Dej. Weekendurile și le petrece cu familia, cu iubita și cu prietenii. Spune că a ratat o șansă mare de a avansa în carieră după ce a trimis piesele sale la București, la un producător. „Le-a plăcut ce le-am trimis, m-au chemat în capitală, dar aveam atunci niște complicații cu o fată și din cauza ei, am rămas acasă. Mi-am tăiat singur craca de sub picioare, am fost naiv, cel mai mare prost de pe pământ!”

La studio e deschis pentru talente

Acum Seso lucrează la propriul label, pe care vrea să îl dezvolte. „Vreau să adun tineri care vor să facă muzică și să-i produc la nivel profesional, pentru că am deja condiții. Am investit multți bani în scule, am învățat foarte multă teorie muzicală. La mine la studio s-a înregistrat muzică de toate genurile, de la populară la bisericească sau colinde. Studioul meu e deschis pentru toate genurile. Nu am stricat un atu, că nu fac aia sau aia. Fac orice muzică, e la fel,  indiferent ca e trap rap, manele sau altele”.

Cei care vor să afle mai multe despre Seso îl pot urmări pe Instagram Sesotiby1991, sau pe Facebook, Seso Tibi. Iar doar peste câteva zile, îl pot vedea în acțiune pe scenă la Dej, la Zilele Municipiului.

video: Seso – Balans

sus(4)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns