taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj angajare sofer mariflor gherla creare site web gherla dej cluj sofer angajare mondial gherla dej cluj
biris sergiu forbes 30 sub gherla romania trilulilu

Gherleanul Sergiu Biris, in Forbes Romania, la ’30 sub 30′

Publicatia Forbes Romania a realizat un top al celor mai de succes tineri din Romania, toti sub 30 de ani. Intre ei, la loc de cinste, gherleanul Sergiu Biris, ‘taticul” celebrului site de sharing audio, foto si video Trilulilu.ro. Orice s-ar fi întâmplat, astăzi Sergiu tot milionar ar fi ajuns. Și asta pentru că în 2008, când punea bazele Trilulilu la Cluj, mai lucra la un proiect tehnologic, scrie publicatia amintita.


LiveRail, care dezvoltă tehnologie pentru publicitate video pe internet, este astăzi în San Francisco, lucrând cu cei mai mari publisheri din lume. „Nu vreau să știu cât valorează, probabil că mai mult decât un proiect românesc”, spune Biriș râzând.

Pe piața din România, Trilulilu este însă una dintre cele mai valoroase companii din new media. În 2008, atunci când Alexis Bonte a cumpărat pachetul majoritar al companiei, site-ul a fost evaluat la 2,5 milioane de euro.

Față de acel moment, valoarea companiei a mai crescut, crede Biriș. Fiindcă e convins că în viitorul apropiat oamenii vor plăti tot mai mult pentru bunuri şi servicii online, planul lui Biriș este să rupă dependența de advertiseri a site-ului, transformând Trilulilu într-un hub de entertainment.

Acum pregătește lansarea unui nou proiect, despre care spune că „va face valuri în online-ul românesc”.

Putini stiu ca Sergiu Biris este cel care a pus bazele primului site din Gherla, www.gherla.ro, in toamna anului 2000.

 

 


sus(0)jos(0)
sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?