ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon depozit gherla mixt alimente
escape gherla restaurant angajare bucatar pizzer dej cluj
biris sergiu forbes 30 sub gherla romania trilulilu

Gherleanul Sergiu Biris, in Forbes Romania, la ’30 sub 30′

Publicatia Forbes Romania a realizat un top al celor mai de succes tineri din Romania, toti sub 30 de ani. Intre ei, la loc de cinste, gherleanul Sergiu Biris, ‘taticul” celebrului site de sharing audio, foto si video Trilulilu.ro. Orice s-ar fi întâmplat, astăzi Sergiu tot milionar ar fi ajuns. Și asta pentru că în 2008, când punea bazele Trilulilu la Cluj, mai lucra la un proiect tehnologic, scrie publicatia amintita.


LiveRail, care dezvoltă tehnologie pentru publicitate video pe internet, este astăzi în San Francisco, lucrând cu cei mai mari publisheri din lume. „Nu vreau să știu cât valorează, probabil că mai mult decât un proiect românesc”, spune Biriș râzând.

Pe piața din România, Trilulilu este însă una dintre cele mai valoroase companii din new media. În 2008, atunci când Alexis Bonte a cumpărat pachetul majoritar al companiei, site-ul a fost evaluat la 2,5 milioane de euro.

Față de acel moment, valoarea companiei a mai crescut, crede Biriș. Fiindcă e convins că în viitorul apropiat oamenii vor plăti tot mai mult pentru bunuri şi servicii online, planul lui Biriș este să rupă dependența de advertiseri a site-ului, transformând Trilulilu într-un hub de entertainment.

Acum pregătește lansarea unui nou proiect, despre care spune că „va face valuri în online-ul românesc”.

Putini stiu ca Sergiu Biris este cel care a pus bazele primului site din Gherla, www.gherla.ro, in toamna anului 2000.

 

 


fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj sofer tir angajare gherla dej cluj intern

Lasă un răspuns