taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
copii gradinita veseliei craciun gherla

Serbare cu copiii de la Grădinița Veseliei, în așteptarea lui Moș Crăciun – FOTO

Sărbătoarile de iarnă, sărbători ale bucuriei, păcii, a bunei înţelegeri între oameni, au adunat, trei zile la rând, într-un gând şi într-un suflet, copiii de la Grădinița Veseliei. Aceștia au prezentat spectacole de neuitat părinților, bunicilor și tuturor celor care au venit să-i susțină.

Ca de fiecare dată, spectacolele s-au desfășurat într-un decor de vis și au conținut scenete de Crăciun, colinde, urări de Anul nou. Acestrea au încântat spectatorii, care i-au răsplătit pe micii artiști cu aplauze și laude.

galerie foto: imagini de la spectacolul copiilor

galerie foto gherlaLa final s-a produs agitație mare, emoție și veselie la sosirea mult îndrăgitului Moș Crăciun, care a adus pentru copii daruri frumoase și cuvinte alese de mulțumire pentru programul prezentat.

Prin  acestor serbări s-a dorit păstrarea tradiţiilor, a obiceiurilor de Crăciun și Anul nou, transmiterea celor dragi a gândurilor bune și urărilor de bucurie, dragoste, sănătate şi liniște sufletească în prag de sărbători.

sus(2)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns