gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
mariflor gherla fabrica angajare inginer sofer muncitor sofer vanzator dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
pilot gherla academy

Senzații tari cu Bogdan Duma, pilot la 16 ani, la O zi cu Academy. „Mi-au tremurat picioarele 10 minute!” – VIDEO

Duminică a fost o zi dedicată copiilor la Gherla, premergătoare Zilei de 1 Iunie. „O zi cu Academy și Bogdan Duma” s-a numit evenimentul organizat de o școală de șoferi, care a reușit să aducă în centrul orașului multă lume, în special copii, pentru joacă, concursuri, prezentare de tehnică de intervenție și o demonstrație de pilotaj cum nu s-a mai văzut prin centrul orașului.

De la orele amiezii, reprezentanții Poliției, Jandarmeriei, ai ISU Cluj au expus pentru vizitatori în parculețul central materiale informative, tehnica din dotare, autospeciale de intervenție și au oferit informații despre activitatea lor. Jandarmeria a făcut și o demonstrație cu câini.

Copiii au fost provocați să participe la concursuri de talente la desen pe asfalt, dar și să intre în joacă cu Mikey și Minnie Mouse sau să se întreacă în saci. Pentru toți au fost pregătite diplome, pliante, insigne și baloane colorate.

Pe scena montată în apropiere au dansat, în ținute elegante, majoretele Queens Dancing.

galerie foto: imagini de la eveniment

galerie foto gherla

Atracția principală a evenimentului a fost o demonstrație de pilotaj, făcută de un adolescent de doar 16 ani, Bogdan Duma, din Cluj-Napoca.  Doar câțiva norocoși au avut șansa de a-i fi copilot pe traseu, de a trăi senzația puternică a vitezei și a curbelor strânse.

„Mi-au tremurat picioarele 10 minute după ce m-am dat jos din mașină!”, a povestit unul dintre cei care a avut parte de această experiență spectaculoasă.

La final, zeci de copii și adolescenți și-au dorit o fotografie cu tânărul pilot.

Evenimentul, în premieră de acest gen, a fost unul reușit. Activitățile au fost realizate în parteneriat cu Primăria Municipiului Gherla, reprezentată prin primarul Ovidiu Drăgan, care a salutat participanții și le-a urat celor mici „La mulți ani!”

video gherla info

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj tractari gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns